Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі нове фото, яким вбила на повал фоловерів.

На фотографії, яка з'явилася в записі Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в стильному луці і в компанії друга Олексій Завгородного, більш відомого як Позитив. Артист в неділю, 19 травня, святкує 30-літній ювілей. Настя зображена на фото у світлій кофті з модними в цьому сезоні анімалістичним принтом зебри. Її волосся розпущене, поверх нього співачка одягла чорну шапку, а на її обличчі легкий макіяж. Олексій Загородній одягнений на фото в камуфляжну сорочку, на голові теж є шапка – це головний убір з логотипом Настиного спортивного бренду.

У підписі до фотографії Настя Каменських зворушливо привітала колегу і друга з Днем народження. "Бро @positiff, бажаю тобі знайти баланс у всьому, що ти робиш! Саме рівновага зможе привести тебе до досягнення твоїх мрій і цілей! З Днем народження, олвейс стей @positiff", - написала вона. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію. Співачку та її колегу засипають компліментами, а також фоловери приєдналися до привітань на адресу Позитива. "З днем народження, Льоша", "Красива", "З Днем народження", "Позитив, з Днем народження!", "Happy Birthday @positiff", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.