Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив веселе відео, на якому показав, як разом з коханою дружиною заспокоює малюка Майкла. Так, артист зізнався, що син іноді дуже голосно плаче, а ось відвернути його від криків допомагають веселі танці біля візочка.

"😂🕺🏼💃👪 просто смішне відео))) тато з мамою розважають! Як можуть) лише б Урса не кричав😂 ", - пожартував Топалов. Фолловери не пройшли повз: "Комусь пощастило з батьками 😀", "Обожнюю вас🤗😍 правда тебе Влад стала обожнювати після того як ти пов'язав своє життя з Регіною❤️😉😆", "Раз 10 подивилася, так виглядає щастя🙌😘", "Які ж ви мілаааахи смішні))))) люблю вас)))", "Які веселі батьки і дитина буде доброю і веселою", "Прості, милі, добрі, веселі, відкриті...Ви чудова пара!!! Тьху, тьху...!)", "А він і задоволений ніжками дригає😍", "Які ви милі ❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.