Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжний спільний кадр з молодшим братом Михайлом. Так, артистка влаштувала справжню фотосесію з малюком, ласкаво назвавши його ведмежам і зазначивши, що Міша - найрідніша людина в її житті.

"Мій ведмедик 🤗🤗🤗
Професор 🤓🤓🤓
І просто найрідніша людина❤️
#выбирайгросу 1/2/3/4/5?))", - трепетно підписала Гросу. Фолловери залишилися в захваті: "Вони всі прекрасні 🙈😙❤❤ ви прекрасні з маленьким 😻😻👶", "Син?", "Напевно ще і розумний в додачу)", "Милота)Ще раз повторюся.Тобі личать діти)Молодчинка)", "Ооой, такі заєчкии 😍у тебе такий крутий братик, просто 😍🔥🙈 такий лапочка, як і ти 🤗😘", "Ви такі милі", "Такі милі фото😍", "Лапочки!!!!".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще