Відомий український співак і секс-символ Макс Барських дуже активно веде свій профіль в Instagram. Нещодавно знаменитість буквально шокував шанувальниць спільним кадром з топ-моделлю Сашею Лусс, яка розстебнула сорочку артиста прямо на вечірці і пристрасно притиснулася до нього. Варто відзначити, що раніше Максу приписували роман з Мішею Романовою, екс-учасницею групи "ВІА Гра".

"Ой...", - лаконічно підписав Барських. Фолловери не пройшли повз: "Любите ви розбурхувати натовп. 😁", "Здалеку здалося, що вона вагітна😅", "Відволікаючий маневр😆💫", "Який же він красивий 😍 і дівчина поруч теж👏", "Провокатор 😈", "Уааау, який погляд!!! От вмієш ти інтригувати🔥", "Ой-ой-ой 😊😊😊 краса яка! Сексуальні....💖💖💖", "Максик з дівчиною. Оригінально", "Чудове фото ❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.