Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. В цей раз Настя вирішила показати шанувальникам свого друга Олександра Невського.

На прогулянку з чоловіком скандальна балерина наділа сильно подерті білі джинси і блакитну футболку з принтом, поверх якої навіщось накинула хутряну шубу з широким коміром. При цьому на ногах зірки старомодні сріблясті босоніжки на грубих підборах. У підписі до фотографій Волочкова написала: "Саша Невський @realalexnevsky Грандіозна людина! Ми дружимо вже 10 років. Чудово зустрітися ще й на кораблі @ast_nonfiction".

От тільки оцінити цей пост і нікому. Як відомо, нещодавно Настя відключила можливість коментування своїх публікацій, що дуже засмутило її фанатів і хейтерів. Так що фоловери не змогли висловити свою думку з приводу Настиних мальдівських канікул. Треба сказати, що з моменту, коли балерина відключила коментарі, вона не перестає цим хизуватися на кожному кроці.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.