Скандальна російська співачка Наташа Корольова, якій заборонено в'їзд в Україну, поділилася зі своїми шанувальниками новим відео і моментально нарвалася на критику. Виконавиця вклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram відео, геолокація якого вказує на Гамбург, Німеччина. На кадрах видно бармена, який розливає алкоголь, а Корольова розхвалює майстерність молодика і всіляко його підбадьорює.

Наташа Корольова
Наташа Корольова

Бармен спритно продемонстрував свої неабиякі вміння. Відео Наташа підписала коротко:

"На моєму каналі Наташа Корольова на YouTube найгарячіші відео ексклюзивно! Підписуйтесь!".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Сам ролик з обдарованим барменом, мабуть, був промо-піаром каналу знаменитості. Але, навіть талановитість хлопця не допомогла Корольовій уникнути негативних відгуків під відео. Фоловери щосили розкритикували артистку.

"Хотілося б вживу такий трюк побачити.", "Ось якою має бути любов", "Стара сільська бабища", "Не пиши коменти на сторінці у Зеленського! Не ганьби його!"

"Стара така", "Тебе знають багато чоловіків, Москви, ну дуже багато", "60 років прожила, а таке навіть в кіно не бачила. 100 разів продивилась"

Варто відзначити, що нещодавно Корольова виклала відео, яке змусило її шанувальників охнути, так як оголило проблеми співачки з вагою. Довга червона сукня зірки у великі квіти теж викликало невдоволеність фанатів. "Ох, коровушка!", "Пухкі руки, пальці короткі, груди вивалюються, під пахвами складки жиру, друге підборіддя"- писали вони в коментарях. Не обійшов співачку і скандал з Мікеллою Абрамовою, так як вона також агітувала голосувати за доньку Алсу на шоу "Голос. Діти". Шанувальники висловили свою злість під цим же відео і повідомили, що після цієї ситуації вони від неї відписуються.

Нагадаємо, напівголі Тразан і Корольова схвилювали океан брудними танцульками.

Як повідомлялось раніше, Корольова перетворила життя Миколаєва в пекло задовго до знайомства з Тарзаном.

Також, Корольова насмішила фанатів новим відео.