Відомий український співак, телеведучий, екс-учасник групи «Діо.фільми», чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес здивував фанатів дуже незвичайним фото, зробленим на полі тюльпанів в Нідерландах. Так, артист зізнався, що 28 червня йому виповниться 31 рік і до цього часу багато що в його житті встигло змінитися, як, наприклад, походи на вечірки і веселощі до самого ранку.

"На вихідних я намагався схопити молодість за хвіст!
Ось скоро мені 31 і мене вже не впирают клуби, галасливі гуляння, багато алкоголю і все від чого був у захваті в 20-24. Ми зібралися з друзями і вирішили відвідати Стрічку. Відповідально готувалися: весь тиждень був спорт, правильне харчування, майже нормований сон, ну в загальному гартував організм здоров'ям, щоб на вихідних послати його до чортів собачих. Встав в суботу 18го в 8 ранку, а ліг спати в понеділок 20го в 3 години ночі де? У Пітері!!! Там був день народження нашої дуже близької подруги і закінчили ми його в караоке піснею «Одна Калина». Після цього мій внутрішній тумблер виключився. Приїхавши додому запив ібупрофен атоксилом і встав в 10:30 ранку свіжим, але м'ятим)) Висновок! Є ще порох у порохівницях! Іноді варто гульнути, щоб потім знову повернутися до ПП та спорту, щоб з радістю згадувати ці чудові травневі дні!)))", - поділився емоціями Дантес. Фолловери взялися коментувати: "І тут я згадала пісню «Мне уже 20». Страшно 😸", "Вова ти красень, так тримати, молодість-це стан душі 😉", "🔥 Красень 🔥", "Володимир,ви і так молоді❤️😍😍😍і красиві)як Доріан Грей".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.