Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже відверте фото в бікіні оливкового кольору, ставши обличчям популярного бренду купальників Calzedonia. Так, артистка повідомила шанувальникам відмінну новину: виявляється, вона організує фан-зустріч у Москві, де відверто відповість на всі питання.

"Друзі, нарешті ми з вами можемо потроїти фан-зустріч, про яку ви так давно просите! Вона відбудеться вже завтра, 22 травня о 19:00 в новому флагманському магазині Calzedonia на Арбаті, 35! Там же пройде супер-крутий захід, присвячений запуску нової колекції купальників 😉Частину з них ви вже могли спостерігати на мені, а іншу частину зможете побачити завтра. І не тільки побачити, але і послухати від мене лайфхаки про подорожі, і обговорити головні тренди літа разом з редактором журналу Marie Claire і моїм стилістом Алісою! Буде ще безліч подарунків, знижок і, звичайно, літній настрій! Чекаю вас всіх! До зустрічі завтра😘 ", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "блін, а на фан-зоні фігуру таку будуть роздавати?? мені треба", "Як в одній людині може бути стільки всього:розум, краса, привабливість.... море оптимізму🤗Регіна, ти просто молодець 😊👍", "Красуня 💚💚", "Богиня😍🔥", "Регіна, ти шикарна!!! 😍💖💋💋💋✨", "На фото гарно все, крім купальника 🤔", "Ой яка гарна😍😍😍".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.