Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротенький уривок з власного влога, повною версією якого вже встигла поділитися на каналі Youtube. Так, артистка показала найяскравіші моменти з пригоди в США, куди їздила з коханим, продюсером Потапом.

"Друзі, нова серія #NKblog вже на каналі! Дивіться продовження наших пригод в США від Лос-Анджелеса до Нью-Йорка 🌟 😘 Посилання на блог в сторіз 👆🏻 І обов'язково пишіть в коментарях, як вам ⬇", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "😻😻😻Настя це дуже цікаво😻😻😻", "Дуже сподобалася ця серія", "Ваші блоги просто супер 🔥завжди дивлюся 😍 і з нетерпінням чекаю нових випусків 🔥", "Супер!!!)))🔥🙌 Розумниця!!!)))🔥👏👏👏👏👏", "Більше влогів".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.