Актриса Дарина Мельникова, яка здобула популярність після ролі Жені в серіалі "Татусеві доньки", нещодавно поголила голову, залишивши з волосся лише невеликий їжачок. Новоспечена мама двох вирушила у подорож, звідки і опублікувала фотографії. Передає Clutch.

На одному з фото Дар'я позує у купальнику, продемонструвавши підписникам струнку фігурку після пологів.

Шанувальники оцінили милу фотографію і написали безліч коментарів, як компліментарних, так і критикують:

"Гуд фотка, хочу собі таку ж. Тепер буду на яхту збирати, а там вже тільки народити і налисо підстригтися залишиться. Ти супер", "Ну ми давно підозрювали, що ти відьма. Ти шикарна завжди! Любимо. Передавай привіт там морю", "Волосся собі стригти життя укорочувати (прикмета)", "На чолі сердечко,випадково помітила", "Як, народивши двох дітей, залишитися такою стрункою? Напевно, справа в генетиці", "На мужика схожа. Немає жіночності, тим більше ще й поголила наголо".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Татусевих доньок" зробила зачіску Кошового з "Квартал 95".

Раніше Знай.uа повідомляв, "татова донька" показала свої недитячі форми і заставила мережа ностальгувати.

Також Знай.uа писав, Тодоренко надихнула українських зірок ставати мамами.