Українці вже в цю п'ятницю, 24 травня, побачать фінальний епізод романтичного шоу "Холостяк". Відомо, що події проходитимуть в Італії. Дві дівчини і два побачення, але лише одній з них дістанеться довгоочікуване кільце.

Лілі Микита запропонує відправитися на вулкан, а Даші – використовувати завдання, що залишилися, скретч-карти, яку дівчина вручила йому при знайомстві.

Учасниці мають намір на останній зустрічі з Холостяком розкрити душу і докласти максимум зусиль, щоб отримати заповітне кільце у фіналі.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я злюся на тебе, - заявила Даша Микиті вже при зустрічі. – Я тобі буду говорити все, що у мене накопичилося всередині".

"Я не був до цього готовий", - поділився Музикант.

А питання Микити про спільне майбутнє не на жарт налякали дівчину. Які свої несподівані сторони продемонструє Даша, чим вразить чоловіка?

Ліля опиниться перед обличчям свого найбільшого страху, про який Микита навіть не здогадувався.

"У мене була злість на себе, тому що я розуміла, що беру і з перших хвилин побачення все порчу", - каже Ліля.

"Настрій було, м'яко кажучи, трохи зіпсовано, - зізнався Холостяк. - Я навіть не уявляв, що все може обернутися саме так".

Невже Микита захоче припинити побачення, щойно розпочавши його?

Але справжнім почуттям жодні сварки не завадять. Пристрасть врешті-решт переможе, і герої вже не в силах будуть протистояти взаємному тяжінню. Дивіться фінал реаліті на СТБ у п'ятницю, 24 травня, рівно о 20.00.

Нагадаємо, колишні учасниці "Холостяка" злили всі таємниці нового сезону.

Як повідомляв Знай.uа зірка "Холостяка" пустився берега, що скажуть дівчата тепер?

Знай.uа писав, "Холостяк" з Добриніним затьмарився масштабним скандалом.