Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відвертий уривок з кліпу на пісню "Грязные танцы". Так, артистка пристрасно рухалася з незнайомцем, в той час як він чіпав її за найінтимніші місця. Варто відзначити, що зовсім скоро Аліна виходить заміж, проте ще незрозуміло, як поставиться коханий дівчини до такої скандальної відеороботи.

"#ГРЯЗНЫЕТАНЦЫ
Хочу подарувати вам цю пісню для вихідних, для початку літа❤️❤️❤️
Хай вона збуджує і надихає вас бажанням танцювати, любити..пристрасно, бездумно, безмірно і безумовно 💃🏼💃🏼💃🏼
Будьте щасливі і випробовуйте найяскравіші емоції..
Люблю вас❤️
", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери не пройшли повз: "Як же швидко зросла маленька Аліна 😘", "Клаас👍👍👍👍😍😍Аліна...)ви дуже талановита 😙😙😙👏👏👏", "Супер!!!! Ви класно виглядаєте удвох!", "Вааай,😍 просто шикарноооо, немає слів 🙈", "Така пристрасна", "Клас. Ви молодець!!!!", "Дуже крута пісня 👍👍❤️😍🥰 Алінка ,ти супер 👏".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.