Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео з фан-зустрічі в Москві, ставши обличчям популярного бренду купальників Calzedonia. Так, 22 травня артистка відверто відповіла на всі питання прихильниць, а ще зізналася, що і сама залишилася в захваті від заходу.

"В моєму житті відбуваються неймовірні події! Я досі не можу усвідомити, що стала амбасадором світового бренду #Calzedonia , мені не віриться, що мої фото висять майже в кожному торговому центрі по всій Росії , я не розумію, яким дивом ми зняли такий нереальний кампейн в АбуДабі (адже мій 3хмісячний син в цей період дуже захворів, я так нервувала , що схудла за пару днів на 3кг і була трохи не в собі через страшний недосип).
А ще я досі в шоці від того, що у мене є ВИ, така величезна армія шанувальників, які завжди підтримують і люблять! Щиро люблять! Я знаю, що більше 300тысяч моїх людей живуть в інших містах , але теж хотіли б бути присутнім на зустрічі! Я буду намагатися приїхати у ваше місто!
до Речі, пишіть, в якому місті ви мене чекаєте? Дуже хочу бачити всіх НАШИХ!", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Яка ж ти крута! Весь вечір балдію від твоєї щирості, позитиву, доброго настрою і любові ! ✨❤️", "Все було дуже круто 👍 Дякую за зустріч 😘😘😘💐", "Ти найкраща, захоплююся тобою Регіна, ти світлий промінчик!!!!🌹🌹🌹😂", "Яка ви молодець ! Успіхів вам і здоров'я вашої сім'ї !".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.