Телеведуча Леся Нікітюк вперше розповіла про проект у Росії. Передає Clutch.

У вівторок, 21 травня, на офіційному YouTube-каналі Маші Єфросиніної вийшло нове інтерв'ю із зіркою. На цей раз "іспит на відвертість" журналістці здавала "суперблондинка" і ведуча шоу "Хто зверху?" на Новому каналі Леся Нікітюк. Вона вперше розповіла колезі про співпрацю з Росією.

Так, Нікітюк повідомила, що її попередниця у "Хто зверху?" Катерина Варнава пропонувала їй стати учасницею російського гумористичного проекту Comedy Club. Дівчина могла у будь-який момент виїхати до Москви і стати зіркою. Проте вона відмовилася від пропозиції.

"Я сказала, що ні, не хочу. По-перше, це інша країна, в яку якщо я поїду, то в Хмельницький я більше не приїду. І в принципі мені цей ринок не дуже цікавий. Постійно говорити російською, я не вигрібу", — ділиться Леся Нікітюк.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Никитюк вперше розповіла про бурхливий роман.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кароль засвітила обручку, фанати гадають від кого.

Також Знай.uа писав, Камінська переплюнула Лободу величезними губами.