У четвер, 23 травня, відбулося весілля найяскравішої пари українського шоу-бізнесу - Потапа і Насті Каменських. Шанувальники давно приписували заменитостям роман, і ось, нарешті, їх підозри підтвердилися.

В мережу потрапило відео зі святкової вечірки з нагоди урочистості, на якій гостей розважала улюблениця українців Вєрка Сердючка (Андрій Данилко), яка, всього кілька днів тому підкорювала Євробачення в Ізраїлі.

Відповідний ролик опублікував в Instagram Юрій Нікітін.

На відео можна побачити, як гості "відриваються" на весіллі Потапа і Насті Каменських під популярну пісню Сердючки "А я йду така вся". Настрій друзів подружжя на висоті. Ніхто і не сумнівався, адже це весілля було таким довгоочікуваним для всієї країни.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, виставила розкішний кадр з відвертій фотосесії з кліпу на пісню "Peligroso".

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських похвалилася коротенькою сукнею на вечірці Позитиву, а фанати залишилися в захваті.