Відомий український комік і телеведучий Дядя Жора розповів про те, як його обікрали. Відповідне відео з подробицями він опублікував на сторінці в Instagram.

Відомо, що вранці 23 травня, Дядя Жора виявив, що невідомі розбили скло в його машині. З авто пропала тільки його спортивна сумка. Артист залишився в подиві від такої зухвалої витівки.

"Ранок почався не дуже весело 🤨😤🤷‍♂️ злі люди розбили скло і вкрали сумку! 🚘 Причому спортивну🤦‍♂️🥊 тому, якщо побачите чувака з синьою сумкою adidas і в помаранчевих кросівках NB -то це можливо він.. воно! Висновок для всіх - не залишайте сумки в авто і ставте авто на стоянку☝️ Бажаю не потрапляти в такі ситуації) Всім удачі і хорошого дня!!!)", - пише Дядя Жора.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Комік показав на відеороликах свою машину, у якій вибито скло з боку заднього пасажирського сидіння. Саме там, за його словами, лежала спортивна сумка з кросівками.

"Питається, на**а? От що, ти будеш в моїх кросівках на тренування ходити? От с**а, шкідник! Наздожене тебе закон", – вилаявся комік.

Нагадаємо, Тищенко з дружиною і дитиною на руках став жертвою шахраїв. Парі було важко повірити в те, що відбувається.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві розбили машину відомого коміка.

Також Знай. ua писав, що Осадча засліпив Канни блискучим чином.