Після грандіозного фіналу Євробачення минуло вже досить багато часу, але його відлуння доносяться до цих пір. Кришталевий мікрофон дістався представнику з Голландії Дункану Лоуренсу.

Окремою родзинкою шоу став виступ Мадонни, яке фанати вже назвали провальним через жахливу фальш виконавиці, яку вона намагалась згодом приховати автотюном.

Головне зіркою "вечірки" стала Вєрка Сердючка (Андрій Данилко), яка, на думку багатьох єврофанів, затьмарила своєю яскравістю Мадонну. Українська знаменитість виконала переможну пісню минулого Євробачення "Toy" ізраїльської співачки Нетти Барзілай.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нетта Барзілай, переможниця Євробачення 2018
Нетта Барзілай, переможниця Євробачення 2018

Проте, виступ відбувся не без дискомфорту і казусів для Сердючки, які пересічному глядачеві були практично непомітні, повідомляє видання Факти.

Єврофани, очевидно, зовсім не помітили, що Данилка довелося танцювати навшпиньках, так як перед самим виступом зламалися його знамениті "стукалки".

"Справа в тому, що на генеральный репетиції у мене порвалися знамениті стукалки Вєрки Сердючки, Я в шоці і не знав, як мені з'явитися на сцені. Слава Богу, за кілька годин до виступу мені змогли їх полагодити, але, виходячи, я все одно не почував себе впевнено. Тому весь номер протанцював навшпиньки, намагаючись не спиратися на каблук."- зізнався Данилко.

Проте в коментарях шанувальники Сердючки тільки захоплюються талантом зірки:
"Мадонна: Я зараз таке шоу видам, мене тут всі чекають. Вєрка: Потримай моє пиво дорогенька", "Заткнула за пояс одним підскоком", "Потримай мій борщ", "Сердючка найкрутіша, могли Мадонну і не кликати", "Те відчуття коли на Євробаченні перемогла Сердючка з піснею Нетти", "Історія про те, як Україна перемогла на Євробаченні 2019, не беручи участь у ньому", "Ця пісня підходить Вєрці більше, ніж Нетті"

Нагадаємо, Лазарєва звинуватили у крадіжці ідеї у Путіна.

Як повідомлялося раніше, Ісландія закінчила мерзенною витівкою участь у Євробаченні-2019.

Також, переможцем Євробачення 2019 став Дункан Лоуренс з піснею Arcade з Нідерландів.