Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже цікаве відео, скориставшись фільтром популярного додатка Snapchat. Так, артистка буквально перетворилася внвпухнасту кішечку, примірявши вушка, хвіст і нашийник із золотим сердечком.

"🛫kiss", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Яка кішечка 😍 Свєта ви красуня 🔥👍", "мур мяу))) вам личать ці фільтри🥰👻", "Ні на кому ці фільтри не виглядали настільки ідеально і красиво як на вас❤️", "Улюблена ❤️", "Яка мила 😻😻😻", "насправді - дуже солодко ❤️", "тигр,що сказати 😂", "ЯКА ВИ СОЛОДКА НУ ПРОСТО Я ВЖЕ НЕ МОЖУ МОВЧАТИ", "котик 😻✨", "Красиво вам дуже голубоглазкою😍👍", "Яка милотаааа😍😍😍😍😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.