Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram відеозвернення, адресоване дітям-фіналістам російського шоу "Голос. Діти".

Як відомо, у фіналі "Голосу" зустрілися троє дітей, серед яких донька співачки Алсу Мікелла, тренером якої була Світлана Лобода, і яка в підсумку виграла в цьому конкурсі. Скандал розгорівся відразу ж після оголошення результатів, коли Перший канал звинуватили в накрутці голосів за дочку Алсу, яка нібито заплатила за перемогу дівчинки. У результаті телеканал анулював результати фіналу і оголосив новий підрахунок голосів. Ось тільки Світлана Лобода відмовилася брати участь в цьому і записала відеозвернення до дітей і їх батьків.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.