Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який минулої весни оскандалився своїм виступом в Росії й славиться голими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся річ у тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже романтичному образі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує в гущі дерев, потопаючи в зелені. Як видно на знімку, артист вийшов на прогулянку в камуфляжній футболці. Віталік мило посміхається, дивлячись у камеру. У підписі до фотографії Козловський написав романтичний вірш.

"P. S. Звертайте увагу на вчинки, вони теж багато про що говорять...", - написав Віталік після вірша. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати фото і засипати Віталія компліментами. Багато також у захваті від вірша артиста.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.ua" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.