Популярний російський співак Сергій Лазарєв наразився на жорстку критику фанатів. Причиною послужив досить відвертий знімок з 41-річною співачкою Ольгою Орловою.

Шанувальники вже не перший місяць підозрюють, що у Лазарєва та української співачки Ані Лорак – жаркий роман. Пара часто разом з'являлася на офіційних заходах, вони дуже мило спілкуються, фліртують і обіймаються.

Хвиля критика на артиста з'явилася в той момент, коли співачка і ведуча Ольга Орлова показала гаряче фото на своїй сторінці. На фото, яке розхвилювало фоловерів, співак і співачка мило обіймаються.

Відомо, що знімок був зроблений в Москві на церемонії нагородження щорічної премії RU. TV. Туди Ольга Орлова попрямувала в супроводі своєї зіркової подруги Ксенії Бородіної. Лазарєв стоїть ззаду і обіймає струнку співачку.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Орлова в чорній сукні без бретелей в підлогу руками обхопила Лазарєва за голову. Однак такий дружній знімок з'явився деяким фанатам натяком на близькі стосунки.

Прихильниці Лазарєва порахували, що 41-річна Ольга Орлова обділена чоловічою увагою і тому готова буквально "вішатися" зірковий виконавців. До того ж, Сергій Лазарєв після участі в Євробаченні знаходиться на піку популярності і є завидною партією.

"Вульгарно виглядає, Лорак буде ревнувати. Ти вже на всіх вешаешься!", ""Пішов по руках", "Фотка навіть для пари вульгарна", "пішла по руках", "Оля тут з Лорак дуже схожа", "Лорак буде ревнувати", "А як же Ані Лорак? Він же з нею все обжимался", – обурилися фоловерів.

Нагадаємо, ображений Лазарєв знайшов винного в провалі на Євробаченні.

Як повідомляв Знай. ua, Лорак у весільній сукні підігріла чутки про новий роман.

Також Знай. ua писав, що Сергій Лазарєв вдруге став татом .