Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним кадром, позуючи на даху висотки для модного глянцю Elle. Так, артистка приміряла срібне облягаюче вбрання, а образ доповнила бордовою губною помадою. Втім, найуважніші шанувальники відзначили, що фотосесія зовсім не нова, а зроблена вона була в 2015 році.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @elle_ukraine", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "ВАУ СТАРІ ФОТКИ УРА", "Тіна, навчи Дана фоткати, а то ми хочемо нові фотки 😂😂😂", "❤️😍🔥 кохана моя❤️😍🔥", "Супер фото заворожує погляд😍🔥🔥🔥", "Космос 💫🌎💫💕😍", "Як завжди чарівна💓😍💋", "Люблю цю фотоссесію😍", "Ваууу. Боже красуня".

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.