Нікіта Ломакін (NIKITA LOMAKIN) - молодий амбітний співак, чиї пісні за короткий термін встигли стати хітами, номінант в категорії "Прорив року" премії M1 Music Awards 2018, ведучий каналу М1. Йому лише 21 рік, а він вже заробив собі славу секс-символу в українському шоу-бізнесі. Музиканта порівнюють з Джастіном Бібером і Джастіном Тімберлейком. Він харизматичний, талановитий і має чималу армію прихильниць.

“Знай.uа” поспілкувався з артистом і дізнався трохи деталей про його особисте життя. Саме ця тема цікавить найбільше жіночу половину читачів. Нікіта був досить відвертим і зізнався, що він дуже відкрита людина.

NIKITA LOMAKIN

“Був такий період, коли я сказав собі: “Чому я повинен соромитися свого життя?” І я вирішив говорити тільки правду. Бо подумав, як можна соромитися свого вибору або якихось бажань: того, що ти реально хотів зробити. З тих пір я говорю тільки правду і все”, - поділився співак.

Ломакін вирішив бути абсолютно чесним і повідомив, що серйозні стосунки на даному етапі його не цікавлять.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

“У мене немає постійної дівчини. Тому що у мене зараз інші інтереси”, - зізнався він.

За його словами, це рішення він прийняв для того, щоб нікого не обнадіювати.

“Я нікого не обманюю, - зазначив Нікіта. - Я вважаю, що люди можуть обмінюватися емоціями, якщо у них є таке взаємне бажання. Я реально зустрічаю людей, дівчат зокрема, яким, наприклад, не потрібні відносини - вони розуміють, що зараз їм нічого мені дати, як дружина, наприклад. І я не можу нічого дати натомість у даний момент”.

Сольний концерт NIKITA LOMAKIN у Києві

Співак підкреслив, що він дорослішає і ледь не щотижня думає по-новому - формується як особистість. Тому у нього змінюються пріоритети і бажання.

“Мені подобаються дівчата подоросліше, віком 27-28 років. Я просто не хочу бути для своєї дівчини “батьком”. Мені хочеться зі своєю людиною створювати щось, а не змінювати один одного. Тому й дівчина повинна бути вже зі сформованим світоглядом”, - пояснив артист m1agency.

На питання, які дівчата подобаються, Нікіта Ломакін дав інтригуючу відповідь, натякнувши на одну з героїнь популярного серіалу “Гра престолів”.

“Мені подобається, коли дівчина мила, коли є в ній щось миловидне, - розповів він. - Коли є в ній щось, з чого тобі хочеться посміятися. Наприклад, коли вона щось сказала, навіть на серйозі, але тобі хочеться сміятися. Зовнішні якості не мають значення”.

При цьому у Ломакіна є свій ідеал жіночої краси - це знаменита актриса.

Емілія Кларк

"Є такий образ... Всі дивилися "Гру престолів"? Там є головна героїня Дейенеріс, яку зіграла Емілія Кларк. Ось в ній є якась дуже крута і тонка жіночність. Ти цю людину бачиш матір'ю. Знаєте, є таке відчуття. Цю людину хочеться охороняти. Мені важливо, щоб мені хотілося другій половинці бути опорою", - поділився артист.

Емілія Кларк в ролі Дейєнеріс Таргарієн

Від роботи Ломакін вважає за краще відпочивати не лежачи під пальмою на березі моря, а в компанії друзів.

"Я люблю з друзями зняти квартиру, або просто прийти до когось в гості, і тусити вдома - не люблю нікуди їздити", - зазначив він.

NIKITA LOMAKIN

Співак зізнався, йому від життя багато чого не потрібно, але з часом змінюються цілі та бажання.

"Я розумію, що мені потрібно більше грошей, щоб мої батьки в старості не працювали, могли відпочивати, коли їм хотілося. Це моє бажання. Мені б хотілося їм це дати. Допомогти своєму братові - у нього нелегка ситуація. Хочеться бути опорою для сім'ї. А конкретно мені - я зрозумів, що мені не потрібно багато грошей. Так, у мене є своя квартира, машини поки немає, але хочу. Я ще не отримав права. Але мені подобаються BMW і їздити в низьких машинах, тому що в них мене не колише", - зізнався Нікіта Ломакін.

Нагадаємо, раніше група “ВІА-Гра”, Нікіта Ломакін і дует TamerlanAlena виступили на найбільш пафоснішій вечірці року в Києві.

Як повідомляв "Знай.uа", українська співачка СолоХа випустила новий кліп, в якому познущалася над зірками Instagram.

Також "Знай.uа" писав, що продюсер Open Kids розповів, як стати новою учасницею колективу.