Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує у "дорослому" образі. Дівчина зображена сидячи в кафе за чашкою кави. На ній темна строката кофточка, волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Аліна з посмішкою дивиться в камеру, вона чуть витягла руку, демонструючи руку з кільцем. Однак шанувальники помітили два кільця і вирішили, що Аліна таємно вийшла заміж.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.