Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі. Як виявилося, Катя стала героїнею модного глянцю Cosmopolitan, і прийшла цим похвалитися в Студію телеканалу "1+1".

На фотографіях, які показала Катя Осадча, вона позує в яскравому жовтому платті, яке підкреслює струнку фігуру. Волосся Каті розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж, на голові у телезірки кокетливий темний капелюшок. В руках Осадча тримає новий випуск журналу Cosmopolitan, який прикрасила.

У підписі до фотографії Катя Осадча написала: "Сьогодні в @snidanok говорили про нове число @cosmopolitanukraine. Стати #cosmogirl 35, знятися у відвертому ліфі для обкладинки – done. На фотосесії стиліст здивувалася, що я готова так зніматися. Ви вже встигли придбати примірник? Всередині цікаве інтерв'ю і дуже гарні фотографії! Над матеріалом працювала дружна команда під керівництвом головного редактора @burynskaya. Фото @tanyatimal, інтерв'ю @taisiya_k, стиль @nastasssiya, зачіска @grinyuka_nastya, макіяж @ovdita_makeupartist".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.