У мережі з'явилася інформація, що Філіп Кіркоров видав таємницю Сергія Лазарєва про народження доньки співака. При цьому офіційно обидва артиста інформацію спростовують.

Нещодавно деякі росЗМІ повідомили, що можна «впевнено говорити» про те, що у Лазарєва народилася донька.

Однак співак розвіяв чутки у соцмережі. Також бронзовий призер «Євробачення» розповів історію про те, як він, нічого не підозрюючи, ходив і вибирав м'ясо для пікніка, як тут на нього звалилася раптова новина.

Потім тема знову піднялася в мережі. З'ясувалося, що джерелом інформації про новонароджену доньку Лазарєва є сам Кіркоров. Враховуючи близькі стосунки артистів, важко сумніватися в обізнаності російського поп-короля.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Наголошується, що донька Лазарєва народилася вже вісім місяців тому. У той же час офіційної реакції не було ні від Лазарєва, ні від Кіркорова.

Нагадаємо, шанувальники помітили Сергія з його дуже близьким другом і сином. Фани впевнені, що у Сергія і Дмитра любовний зв'язок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лазарєв проміняв Лорак на розкішну блондинку.

Також портал Знай.uа писав, що 26 травня в мережу потрапила інформація про народження дитини Сергія Лазарєва.