Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію кадрів, позуючи серед берізок на надувному човнику. Також артистка додала селфі, засвітивши нареченого, руки і ноги якого можна побачити на задньому фоні. Варто відзначити, що весілля Аліни відбудеться вже в червні, а для торжества дівчина вибрала казкову Венецію.

"Ты - мой ветер в голове🌪
Лучик солнца в феврале🌤
Моя бодрость по утру☕️
Капля холода в жару😅
Вечных будней утешенье🤪
В час унынья - вдохновенье🎵
Ты - души и сердца слабость🤒
Головная боль 👻 и радость🤗", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери не пройшли повз: "Ну дуже гарно❤", "Оооо фото вогонь", "Така молоденька ще", "Гарний вірш)", "От би там вудку закинути🙂😊".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.