Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне спільне відео з коханою дружиною і дітьми, відправившись на прогулянку до водойми. Так, артист дуже поетично описав свіже зелене поле, намагаючись якнайкраще передати момент своїм шанувальникам.

"Бувають моменти, коли я відчуваю зв'язок з землею, на якій виріс. Запах трав у повітрі, плескіт весла на воді, говір птахів, дитячі голоси відносять мене до спогадів з дитинства, а звідти немов ще далі до пам'яті тих, хто жив тут до мене. Ці ж почуття в мені народжує геніальний фільм Микити Михалкова «Кілька днів з життя Обломова». Одна з композицій Едуарда Артем'єва, звучить там, називається «Пам'ять серця». Точніше не скажеш - пам'ять серця. Напевне, це дуже наша російська риса, коли при погляді на соковиту зелень рідного поля і дітей, що біжать, ти відчуваєш нез'ясовану світлу тугу по від'їжджаючій миті.", - поділився емоціями Галкін. Фолловери взялися коментувати: "Вам самому в пору кіно знімати... Чудово виходить.👏", "Максим, як же гарно Ви написали!!! Непередавана атмосфера... Ви мене розчулили ❤️", "Максим ви геніальна людина .", "У мене мурашки від цього відоса . Класно 💚👍🙄🌺🌺".

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще