Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі. Як виявилося, Катя поїхала у Львів і похвалилася знімком з прогулянки вулицями старого міста.

На фотографії телезірка позує у світлих укорочених брюках і білій футболці, поверх якої накинула стильний кардиган кольору хакі із зоряним принтом. Саме цей кардиган Катя, за її словами, вперше вигуляла у Львові, і розповіла про це у підписі до фото. "Листівка зі Львова. Happy to comeback #Львів #одинденьдолета. @Lana.takori твій кардиган вирушив у подорож. @ tak.ori", - написала Осадча.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.