Найвідоміший холостяк Росії Єгор Крід відповів на провокаційне запитання про романтичне реаліті "Холостяк", у якому брав участь. Про це передає Clutch.

У 2018 році на російському телеканалі ТНТ вийшов 6 сезон романтичного реаліті "Холостяк" з Єгором Кридом. Популярний співак прийшов на проект, щоб знайти своє кохання і побудувати міцні стосунки. Протягом усього шоу глядачі з захопленням стежили за тим, як розвиваються стосунки між Холостяком учасницями. Особливо їх хвилювало, чи був секс між Кридом і дівчатами.

Через рік після завершення шоу Крід зважився на відверте зізнання. Він зробив це під час інтерв'ю з журналістом Юрієм Дудем, що зачепив тему "холостяцького" минулого артиста.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

На затвердження ведучого програми про те, що Єгор Крід не вступав у інтимну близькість з учасницями на проекті "Холостяк", співак відповів, що просто вирішив приховати цей факт. Зробив він це нібито тому, що "не хотів перетворювати проект "Дом-2". Музикант вважає, що інтимні моменти повинні залишатися особистими й не виноситися на загальний огляд.

"З чого ти взяв? Просто не хочу про це говорити. Я відразу сказав, що не хочу, щоб секс був на камеру. Тому що все це перетвориться на "Дом-2", — сказав Дудю Єгор Крід.

Нагадаємо, що у фіналі цього сезону "Холостяк" Єгор Крід вибрав модель Дарину Клюкіну. Однак майже відразу після проекту стосунки пари закінчилися. Вони пробували відновити роман, але співак запідозрив обраницю у меркантильності і вибрав з нею розійтися.

Нагадаємо, Діма Білан зробив приємно Лазарєву, і все це вилізло в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв, "Холостяк" Добринін розповів, як добився успіху.

Також Знай.uа писав, переможниця "Холостяк-8" вперше показала коханого.