Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото з відпочинку.

На знімку дітей не видно, але в підписі до фото Світлана Лобода уточнила, що відпочиває з ними. Зірка сфотографувала себе на телефон, засмагаючи на пляжі. На ній спокусливий чорний купальник з оригінальною пряжкою на ліфчику. Волосся зірки розпущене і розпатлане вітром, а на її обличчі стильні сонцезахисні окуляри.

У підписі до фото Світлана Лобода написала: "2 щасливих дні #море#діти Come to me". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Одним фото сподобалося, і вони засипають Лободу компліментами і бажають гарного відпочинку, а інші вважають, що мати двох дітей не повинна публікувати такі фото.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.