Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Спокусливі фото співачки частенько з'являються на її сторінці в соціальній мережі Instagram. Але цього разу Надя вирішила показати шанувальникам свого синочка-випускника.

На своїй сторінці в соцмережі Надія опублікувала дві фотографії. На одній з них вона позує з маленьким хлопчиком-сином. На цьому фото співачка мило посміхається, присівши біля хлопчика і обіймаючи його. На другій фотографії Надя показу вже дорослого сина, який якраз закінчив школу.

У підписі до фотографії артистка написала довге зворушливе привітання-побажання синові, який вступає в доросле життя. Шанувальники в захваті від нової публікації Надії Мейхер і засипають її випускника з закінчення школи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.