Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Також найбільш обговорюваною подією весни стало її весілля з продюсером Потапом. Артистка вперше після події звернулася до шанувальників.

Відповідний допис з'явився на її офіційній сторінці в Instagram.

"Дорогі, дякую вам за привітання! За теплі слова і за те, що ви поділяєте наше щастя. Я дуже вас люблю і ділюся з вами своїм кожним днем у соціальних мережах, у своїх влогах💜 Я рада розповідати вам про всіх важливих моментах і досягнення мого життя. Але ось найпотаємніше ми з Потапом хотіли зберегти тільки для нас двох🙏", - йдеться в дописі.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Каменських подякувала фанатам за підтримку й зазначила, що хотіла розповісти про особисте за допомогою творчості. Саме так і вийшло, адже сама співачка незадовго випустила пісню та зворушливий кліп на пісню "Обіцяю", де зізналася в коханні. А Потап у день весілля презентував композицію "Константа", де на відео були відверті кадри з Настею Каменських.

Популярні новини зараз
Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Я щиро бажаю вам знайти людину, в очах якого ви будете бачити цілий світ, який наповнений любов'ю... Погляд якого змушує ваше серце битися швидше❤ Людини, з якою хочеться бути кожну хвилину, тримати його за руку і відчувати неймовірне щастя ❤ Тонути в його обіймах. Людини, який наповнює вас, доповнює і ставати невід'ємною частинкою вашої всесвіту 🐻💎", - додала Каменських

Нагадаємо, що Каменських в бікіні засвітила круглий животик, його вже не приховати: трішки вагітна.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також "Знай.uа" писав, що медовий місяць Потапа і Насті: закохані блиснули схудлими фігурами на яхті.