Катерина Кухар – відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", актриса і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями та новинами свого творчого життя.

Так і цього разу Катерина Кухар поділилася з шанувальниками забавним фото, яке, мабуть, було зроблено десь за лаштунками театру, напевно, в її гримерці. На ньому Катя сфотографована в дзеркалі, де також видно ще чоловіка і жінку. Балерина одягнена в елегантне плаття, дивиться в камеру і посміхається.

У підписі до фотографії, на якій видно "творчий безлад" в гримерці, Катя написала: "У когось п'ятниця, кінець робочого тижня… а у когось репетиції, зйомки і виступи… І поки я мрію про вихідні, хотіла дізнатися, які у вас плани на цей weekend?!".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.