Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке вельми здивувало її шанувальників.

Річ у тому, що співачка вирішила показати себе вагітною. Схоже, це фото було зроблено у минулому році, коли Лобода виношувала другу дочку. Артистка відображена, сидячи у ванній кімнаті або спальні на комоді з широко розсунутими ногами. При цьому вона випинає вагітний живіт, який визирає з-за відсутності одягу. Світлана позує в чорних лосинах і ліфчику, а на плечі вона накинула джинсову куртку. Волосся зірки розпущене і розпатлане, а на її обличчі немає макіяжу.

У підписі до фото Світлана Лобода написала: "Невблаганно швидко проходить час… і наша Тіля вже бігає". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Одним фото сподобалося, і вони засипають Лободу компліментами і бажають гарного відпочинку, а інші вважають, що мати двох дітей не повинна публікувати такі фото.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.