Відома співачка з групи "НеАнгели" Слава Камінська вже кілька років у щасливому шлюбі за пластичним хірургом Едгаром Камінським.

Вони разом виховують двох дітей. Але Славу одного разу запропонували зробити аборт. Про це співачка детально розповіла на передачі "Зірковий шлях".

Слава Камінська з чоловіком
Слава Камінська з чоловіком

Після народження сина Леонарда, Слава незабаром дізналася, що вагітна вдруге.

Журналіст "Зіркового шляху" поставив співачці питання, чи виникала в голові ідея, коли раптом завагітніла – а може, аборт? На що Камінська відповіла:

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ніколи в житті. Боже збав. Ніколи в житті. Навпаки, у мене була така дуже складна вагітність, у мене на певному терміні знайшли невелику проблемку. І мені говорили, що, можливо, краще буде зробити аборт. Але, порадившись, я сказала, що я сама цього робити не буду. Якщо дійсно буде якась велика проблема, то будемо її вирішувати вже по мірі надходження. А сама – ніколи в житті. Я ніколи цього не робила і для мене це складно зрозуміти, як ...", – сказала Слава.

Напередодні Слава також повідомила, що намагається якомога менше розповідати про особисте життя. І в неї є на це вагомі причини.

Слава Камінська
Слава Камінська

"Я кілька разів помічала – ось як виставлю малих – то соплі, то ще щось. От є якась в цьому негативна риса, пристріт, можливо, ще щось. І чоловік у мене постійно – не виставляй дітей. Ну, хочеться, іноді фотки наробиш – вони такі милашные…Але намагаюся зараз менше виставляти", – розповіла Камінська.

Нагадаємо, Микита Добринін зізнався в любові своїй обраниці

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Слава Камінська проміняла чоловіка-красеня на російського шоумена

Також "Знай.ua" писав про те, що Никитюк розповіла про привабливу пропозицію з Росії