Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі на прогулянці з сином, а в підписі до фото привітала українців із Днем захисту дітей.

На фотографії Катя позує без макіяжу в легкому літньому вбранні. Вона сфотографувала себе на телефон, але її синок потрапив в кадр зі спини. Варто відзначити, що ні Осадча, ні Горбунов не показують обличчя дитини, також фото з ним публікують вкрай рідко.

У підписі до фото Катя написала: "Діти не знають, що існує один день в році, коли всі наголошують на захисті їх прав. Діти - це цілодобова любов, догляд і цілорічний захист і опіка. Це гучні слова, що не буває чужих дітей, але якщо замислитися, це ж так і є. Вони приходять в цей світ беззахисними і дуже потребують нас, дорослих. Давайте про це пам‘ятати щодня, нехай щодня буде день дитини", - написала телезірка.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.