Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями з життя та особистими історіями в соціальних мережах. Ось і на цей раз співачка поспішила поділитися з фанами прекрасним фото, а так само розповісти і секреную історію про те, коли заведе молодого коханця.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

"Молодого коханця час від часу практикують соковиті артистки. Мадонна колись зізналася в інтерв'ю, що робить це, щоб не втрачати енергію і відчуття часу. Зеленого коханця я заведу собі хіба в 80 років.Просто щоб приносив вранці квіти і казав моєму літньому чоловікові що я ,,hot, А я надихаюся дітьми. Талановитими, щирими і артистичними Це енергія любові. Вона вічна." - поділилася Ольга.

В коментарях шанувальники співачки відреагували миттєво:
"Ну, дуже красива", "Потрібен молодий?", "Обожнюю ваш гумор", "Зірочка", "Найвідвертіша співачка", "Ви гаряча в будь-якому віці", "Оля,ви так добре сказали! завжди потрапите в точку!", "Ви жахлива людина !!! Тільки принижувати людей можете. Просто жах. Через таких людей нашій країна прийде кінець"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"А чого це роздуми в такому напрямку?", "Спасибі фотка класна!!!Я ніби повернулася в молодість.Дякую за позитив.", "Тільки співати от точно не треба", "Нещастя, кому ти будеш потрібна в 80 років і скільки тобі в даний час років, що ти пишеш таку ахінею?".

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки. Можна використовувати все: яскраві подушки в салоні, яскраві наклейки та кольорові диски. А так само, Оля повідомила, що ні в якому разі не можна залишати техпаспорт в салоні авто.

Як повідомлялося раніше, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також, Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.