Донька популярної української співачки суперблондинки Ольги Полякової Маша заявила про свої політичні плани. Відповідний пост з'явився в Instagram.

У Полякової дві дочки – Маша, яка в 14 років вже успішно веде блог і 7-річна Аліса. Старша донька з кожним роком все більше стає схожа на зіркову маму.

профіль дівчинки в Instagram підписано понад 100 тисяч чоловік і вона вже продає рекламу на своїй сторінці. Днями Маша зацікавила своїх фоловерів і закликала прийняти участь в ініціативі, яка пов'язана з політикою.

"Всім привіт! Хто хотів вас стати лідером? Або можливо хтось хотів побувати у Верховній Раді та дізнатися про політику більше? Дівчата, я подала заявку на участь у кампанії Girl2LeaderUkraine! 11 жовтня 2019 року зберуться дівчата з усієї України, кому цікаві гендерні аспекти і гострі проблеми суспільства, під куполом Парламенту разом з Послом Girl2leaderUkraine та іншими цікавими спікерами"

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Полякова вважає, що Україна – глибоко матриархальная країна, яка грає в патріархальне суспільство. За її словами, українські жінки давно стали незалежними.

"Жінки сьогодні заробляють, тягнуть на собі сім'ю, турботи про дітей, про чоловіка, при цьому встигають добре виглядати, і при цьому все піддаються тому самому гендерної шовінізму в суспільстві, яке тримається на наших плечах", – сказала Полякова.

Також вона додала, що її не влаштовує те, що правила придумують чоловіки і вважає, що гендерна квота в парламенті повинна бути не менше 50%.

Нагадаємо, Полякова пояснила, навіщо йде на вибори.

Як повідомляв Знай. ua, Оля Полякова в костюмі покоївки протроллила партію Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Полякова розлютила українців "халявою".