Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала.

Цього разу Аліна вирішила остаточно вразити свою аудиторію. Зірка опублікувала у своєму Instagram фотографію, на якій позує в ніжному образі разом зі своїм нареченим.

Раніше повідомлялося, що Аліна показала фотографії зі своїх заручин, а також похвалилася колечком, яке їй подарував коханий. Тепер же артистка вирішила показати того самого щасливого нареченого, якого вона так ретельно приховувала від громадськості, як виявилося, вже чотири роки.

На новому знімку Гросу неможливо розгледіти обличчя хлопця, втім, нареченої теж майже не видно. Фото зроблено з незвичайного ракурсу таким чином, що поцілунок Аліни з нареченим не в фокусі, зате добре видно пейзаж.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.