Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями з життя та особистими історіями в соціальних мережах. Ось і на цей раз співачка поспішила поділитися з фанами прекрасним фото з екс-холосятком Микитою Добриніним і повідомила, що у неї 632 весілля.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

"У мене весілля 632 в житті. Так склалося, що я поєдную серця. Когось знайомлю з кавалером, когось тикаю носом у бік гідної красуні, а хто зібрав трохи грошей, бачить мене на своєму весіллі" - повідомила Ольга. По фото зрозуміло, що вона разом з ведучий знаходиться на Співочому полі в Києві.

Українці моментально відреагували в коментарях:
"Мені так сподобалася нова пісня", "Оля,виступили супер!", "А ми тут сьогодні одружуємося", "Оля, ви красуня", "Люблю тебе і твої нові пісні та кліпи! Ти як завжди найкраща, яскрава, позитивна, офігенна", "найкрасивіша наречена", "Що, ваш друг залишився з дівчинкою з ток-шоу Холостяк?"

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що і Микита Добринін розмістив у себе на сторінці в сторіз фото з Цибульської, яка також є і його близькою подругою.

Також, він зробив пост в стрічці і запропонував українцям, щоб він з Олею провів їх весілля. Фанати налетіли одразу:
"Ваш виступ буде коштувати дорожче весілля", "А коли у самого весілля?", "А Даша там теж дивиться?", "Це реально круто", "Найкрасивіші свати"

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки. Можна використовувати все: яскраві подушки в салоні, яскраві наклейки та кольорові диски. А так само, Оля повідомила, що ні в якому разі не можна залишати техпаспорт в салоні авто.

Як повідомлялося раніше, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також, Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.