Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже трепетний кадр з нареченим Олександром, відправившись в романтичну подорож по Празі, Чехія. Так, артистка і коханий ніжно обіймалися на тлі веселки, стоячи босоніж на зеленій траві. Варто відзначити, що весілля Аліни не за горами, і заплановане на червень в казковій Венеції.

"🌈зловили веселку🌈
А як ви проводите вихідні?🤪🤪🤪", - поцікавилася Гросу. Фолловери залишилися в захваті: "найщасливіші заєчкии 😍🙈щастя вам ❤️", "День Народження і вінчання🤓😄", "Дай Бог вам щастя і любові!", "Яка краса 😍", "Красені!!!!))) Такі милі!!!!)))))❤️❤️💋😘😘👍👍👍☺️☺️💋💋😘", "Ви такі милі♥♥♥♥", "Дуже гарне фото, вдалий кадр.".

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.