Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі разом з чоловіком Юрієм Горбуновим.

На фотографії Катя позує в обнімку з зірковим чоловіком, вони відображені за лаштунками шоу "Голос. Діти". Для чергового ефіру Осадча наділа стильне рожево-біле плаття з декором у вигляді блискавок. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж. Юрій Горбунов одягнений в чорний костюм з білою футболкою під піджаком. Він ніжно обіймає дружину перед камерою, і вони обидва посміхаються.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.