Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але в цей раз Аліна трохи здивувала свою аудиторію - вона опублікувала фото, на якому позує в досить скромному образі разом зі своєю кращою подружкою. А в підписі до фото Гросу розповіла про свою дружбу з дівчиною на ім'я Олена.

"Моя Оленка. Рідкісні моменти з тобою. Ех, коли ми були ще вільні і надто молоді (я б сказала юні), скільки ж всього чудили, скільки ж всього пережили, скільки сумних пісень разом прослухали, скільки сліз виплакали, а тепер все: одна молода мама і прекрасна дружина, друга молода, але не мама, і ще та наречена, але мені тебе дуже не вистачає", - написала Аліна.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників, фанати почали активно її обговорювати. Фоловерів в захваті від образу Аліни, а деякі запитують, в якому це місті вона гуляє зі своєю подружкою.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.