Дочка скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, впевнений користувач мережі і часто тішить шанувальників новими фотографіями і відео у соцмережі Instagram. Як відомо, нещодавно дівчина народила первістка, якого назвали Марком, а тепер, як видно на фото, повернулася в колишню форму і вже наповну красується в різних вбраннях, публікуючи фото в мережі.

Алла Добкіна

Так, цього разу на своїй сторінці в мережі Алла Добкіна показала нові фотографії, на яких постала в пляжному луці, а з підпису до цих знімків стає зрозуміло, що дівчина відпочиває на дорогому курорті в Туреччині. На фотографіях, які з'явилися в записі Алли, вона постала на огляд публіки в модному купальнику оранжевого кольору без бретелей, який підкреслив струнку фігуру дівчини і пишні форми. Адже Алла восени народила сина. Дівчина зображена у неймовірно красивому місці біля басейну із розкішним гамаком. У підписі до фото Добкіна написала: "Добре тут. Навіть писати щось лінь, але я виправлюся скоро".

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.