Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі свою "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. В цей раз Настя вирішила показати шанувальникам відео в дивному образі разом з величезним псом.

Як видно на відео, балерина позує в компанії величезного чорно-білого собаки. Спочатку пес стоїть біля господаря, а потім Волочкова кличе його до себе, сідає на асфальт і розсовує ноги. При цьому Настя в захваті, що пес понюхав у неї "там" і повернувся до неї хвостом. Не радимо дивитися це мерзенне відео вразливим людям.

У підписі до ролика Анастасія Волочкова написала: "Ще один персонаж нашої вистави «Балерина і Клоун»!". Фолловери не змогли оцінити "злягання" балерини з собакою, оскільки вона відключила коментарі до своїх постів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.