Відома бразильська актриса Луселія Сантос, яка виконала головну роль в серіалі «Рабиня Ізаура», опублікувала у своєму Instagram яскраву добірку фото в стилі кабаре.

На відвертих фото 62-річна знаменитість позує в досить сміливому вбранні – вона вся в блискітках і пір'ї. Шанувальники не залишилися байдужі і зазначили, що Луселія позувала впевнено, а на знімках видно навіть білизну знаменитості.

Підписники пишуть у коментарях, що захоплені вічною молодістю, красою та енергійністю «Ізаури».

Нагадаємо, Вікторія Бекхем показала у своєму Instagram рідкісні сімейні фото. Варто відзначити, що вона рідко ділиться подробицями та фото з особистого життя.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, популярний актор Річард Медден, який виконав роль Роббі Старка в культовому серіалі "Гра престолів", перебуває у відносинах з чоловіком.

Також портал Знай.uа писав, що 22-річна супермодель Белла Хадід знялася в досить провокаційній фотосесії для іспанського Vogue.