Відомий російський телеведучий Максим Галкін вже понад 8 років одружений з примадонною російської естради Аллою Пугачовою. Галкін не так часто ділиться знімками з дружиною, набагато частіше в його профілі з'являються відео та фото з дітьми - Лізою та Гаррі. Однак нещодавно телеведучий опублікував чорно-білу світлину з Пугачовою.

Знімок з'явився на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Вчора на дні народження", - лаконічно написав Галкін під фото.

Варто відзначити, що шанувальники зіркової пари розділилися на два табору. Одні почали нахвалювати їх, залишивши багато компліментів під фото. Інші ж відзначили, що Пугачова стала виглядати старою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Чим ви Аллу Борисівну годуєте, що вона так погарнішала", "Макс, ви чудовий стимулятор для Алли Борисівни. Ні хвилинки розслабитися, завжди у формі й на позитиві", "Алла свій вік не приховує, вона молода в душі, а ви заздріть", "А чому чорно-біле фото, я аж злякалася", - написали користувачі мережі в коментарях.

Нагадаємо, Галкін заговорив про розлучення з Пугачовою та втечу з країни: вдарив по найболючішому.

Як повідомляв Знай. ua, Галкіна "розірвали" в мережі через провокаційного фото з дітьми.

Також Знай. ua писав, що Пугачова несподівано почала готуватися до весілля.