Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила ніжну серію кадрів, позуючи з татом Олександром. Так, артистка трепетно привітала найріднішого чоловіка з днем народження, позуючи в рожевих брюках з завищеною талією і блузі в чорний горошок. Варто зазначити, що хоч зріст довгоногої Катерини досягає 180 сантиметрів, на тлі батька вона виглядає набагато нижче.

"Тато, з Днем народження!
Ми схожі і за зовнішністю і за характером, бачу ціль, не бачу перешкод, то про нас :) Многая літа! ♥️", - зворушливо підписала Осадча. Фолловери залишилися в захваті: "Нарешті на фото з Осадчою хтось вище Осадчої😅😍", "Той момент, коли відчуваєш себе маленькою дівчинкою біля сильного татового плеча... Насолоджуйтесь і купайтеся в можливостях.....", "З днем народження тата ! Многая літа! ♥️", "Ухти! Дійсно схожі і красиві! Міцного здоров'я 🙌 а характер - так тримати! 👍", "дуже схожі 🥰🥰🥰", "Такі хороші".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.