Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно новоспечений чоловік виконавиці, продюсер Потап виставив дуже трепетне фото з весілля, яке знаменитості гучно відгуляли 23 травня в одному з розкішних ресторанів за Києвом. Так, артист показав зворушливий момент, коли ніс Настю на руках від вівтаря.

"Ношу її на руках @kamenskux 🧸💍 #bearanddiamond"- лаконічно підписав Потап. Фолловери взялися коментувати: "Той момент коли підняв її на руки, але зрозумів по обличчю що це було даремно 😂", "Носи звичайно,що вона даремно вранці бігала вагу скидала😁😁😁жартую😁так і повинно бути,чоловіки вже забули про це❤️💚❤️", "Такий вираз обличчя ніби вона там 💯 важить🤣😂😅", "Льош, ти тут такий щасливий!😂😍", "Найкрасивіша жінка", "Вираз обличчя найкращий 😅".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.